Lady Sovereign isTrdm çnKü TarzLrı aynı qbi xD weya The game le bi ft daha isterdm x) weya The game Eminem kanye west bi ft atsaLar amma manyaK oLur xD
Soru şu şekilde olabilir; Eminem'in kimle feat. yapmasını istersiniz? Benimde buna cevabım tartışmasız DMX olurdu. Cradle to Crave filmini sinemada izlemiş ve Go to Sleep şarkısının çaldığı bölümde tüm dikkatleri üzerime çekmiş birisi olarak söylüyorum bunu
Bence en unutulmaz 2 şarkısı stan ve the way i am de olduğu gibi farklı tarzda insanlarla olmalı. Em Amy winehouse istemişti bi ara bence çok güzel olurdu ama kadın tersleyince soğudum. Bu ara ortalıkta bi beyonce fırtınasıdır aldı gidiyor, kadında ses de var o olsa güzel olabilirdi.. Ya da coldplayle değişik bişeyler..
Bence en unutulmaz 2 şarkısı stan ve the way i am de olduğu gibi farklı tarzda insanlarla olmalı. Em Amy winehouse istemişti bi ara bence çok güzel olurdu ama kadın tersleyince soğudum. Bu ara ortalıkta bi beyonce fırtınasıdır aldı gidiyor, kadında ses de var o olsa güzel olabilirdi.. Ya da coldplayle değişik bişeyler..
aynen, evet. bi rockçıyla falan rap core şarkısı yapsa hiç fena olmazdı.
Konu Stra tarafından (02-05-2010 Saat 06:50 PM ) değiştirilmiştir.