FAQ Members List

Go Back   EMINEMTR.COM - Eminem Turkey Fan Site > SHADY RECORDS > Ca$his

Seçenekler Stil
Alt 09-06-2009, 02:56 PM
ParanoiD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ParanoiD ParanoiD isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Administrator

ParanoiD - MSN üzeri Mesaj gönder
Post EminemTürkiye Ca$his Röportajı

EMINEMTURKIYE.COM;
-Naber adamım, nasılsın? Türkiye’de hayranların günden güne artıyor ve EminemTurkiye.com takipçilerimiz bu röportajı sabırsızlıkla bekliyorlar.
CA$HIS;
-İyiyim. Türkiye’deki herkese çok selamlar.

EMINEMTURKIYE.COM;
-Şu, hayranların tarafından çok merak ediliyor. Gerçek adın Ramone Johnson. Ca$his adının hikayesi nedir? Hayranların duymak istiyor.
CA$HIS;
-Evet, bu hükümetteki adım,lol(gülüyor). Güvenilir ve sözümün arkasında durmamdan dolayı aldım Ca$his ismini. Çevre şeyiydi o, bana yapıştı kaldı.

EMINEMTURKIYE.COM;
-Ca$his ve Ramone arasındaki fark ne?
CA$HIS;
-Ramone çılgındır… Onu kontrol etmekte zorlandığım zamanlarım oluyor. Ca$his en cool kankadır. Ün statüsüyle eğlenen ve onu kucaklayan gerçek bir yıldız.

EMINEMTURKIYE.COM;
-Müzik konusuna geçmeden önce bize hikayenden bahsedebilir misin? Rikanatti’yle yolu gitmek nasıl birşey? Shady Records’la tanışman nasıl oldu?
CA$HIS;
-Daha önce Rap’le ilgilenmiyordum. Sadece hayrandım ve Rikanatti de. Beni bir MC olarak doğduğuma inandırdı… Ve 1 demo teyp sonra, Shady Records’un Capo’suydum.

EMINEMTURKIYE.COM;
-Woaw, peki işte Rap hayatınla ilgili sorular. Gutter-Style denen stilini çok seviyorum. Seni rap yapmaya iten neydi?
CA$HIS;
-Teşekkürler… Kendi uğraşımla dünya çapında kitleleri aydınlatmak istedim rap yaparak, ve hepimizin herhangi bir yoldan şekil, tarz ya da moda bakımından bir parçası olduğumuz sokak kültürünü tanımalarını sağlamak için rap yapıyorum.

EMINEMTURKIYE.COM;
-Kişisel merakımdan sana ‘Loose Cannon Mixtape Vol.2 Blacc Jesus’ hakkında sormak istiyorum, çünkü gerçekten sevdim onu, diğer hayranların ne düşünüyor bilmiyorum. Ama eminim ki bunu bilme şansını elde etmeyi
çok isterler. Birçok freestyle var içinde, Genç, Siyah ve Çılgın, ‘Blacc Jesus’ mixtape albümün hakkında birşeyler anlatır mısın?
CA$HIS;
-O kayıt berbattı. Ciddi bir alandaydım ve dokunduğum herşeye freestyle yapıyordum. Komik, çünkü kişisel hayatım kaymaya başladı. Şimdi, acımasız olarak döndüm ve yeni mixtape’im de BBG Vol.6 Star Chief, bu formatta gelecek. Yine eğlendim ve dinleyiciler de bunula gerçekten eğlenecekler. Bu sefer hiçbir şey engellenmedi.

EMINEMTURKIYE.COM;
-Eminem’le yaptığın son çalışman ‘Hip Hop Made Me’. Eminem ve Shady Ailesi’yle çalışmak nasıl bir duygu?
CA$HIS;
-Ailemle çalışmak mükemmel hissettiriyor… ve beni desteklemleri çok iyi hissettiriyor, koşulsuz şartsız ve hikayeme saygılılar. Bu en iyi tarafı. Em ve Paul duysun, bana olan inançlarını söylüyorlar ve bizim görev sıramız ve mirasımız için neler yaptığımı görüyorlar.

EMINEMTURKIYE.COM;
-Çok iyi işler çıkarıyorsun, son single’ların ‘Just Another Day’ ve ‘Bigga Than Me’ gerçekten iyi parçalar. ‘The Art of
Dying’ öncesi yeni single çıkaracak mısın?
CA$HIS;
-Çok büyük ihtimalle. Eğer o parçaları sevdiyseniz, yenileri duyana kadar tamamdır. Önceden sızdırıyorduk. Halkın ilgisini yüksek tutmak için, ve şimdi herkes benden ne beklediğini hissediyor. Bu zaman zarfında başlarının üstünden yükseleceğim ve beklenti düzeylerini yükseltececeğim. Biz Rap’in Thriller’ını yapıyoruz. Hiçbir albüm M.J.’in Thriller’ının satış rekoruna ulaşamaz. Ama, kalite şartlarında… Em Q. Jones, Cash ise M.J.,
kaydı hurda edeceğiz ve mixtape yapacağız, HIT KAYITLA yeniden değiştirmek için… Hisset beni… Kendi üzerimde oldukça sertim, ve çıkış yılın albümünden daha kötü olmayacak… Hiçbir sahtelik yok, sadece gerçeklik…
Herkes benim alçak gönüllü tevazu sahibi olduğumu bilir, ama sözlerime ve konuşma tarzıma dikkat, tutku ve süreklilik, ve sizi daha önce hiç hayal kırıklığına uğratmadığıma dair aynı fikirde olabilirsiniz, ve her bir
kayıt/mixtape/single’ı geliştirdiğime…

EMINEMTURKIYE.COM;
-Bize “The Art of Dying” albümünden bahsedebilir misin? Çıkış tarihi ne?
CA$HIS;
-T.A.O.D. şaheser, Em bana gelmiş geçmiş en iyi beatleri verdi. İnan bana, kafiyelerle iyi döndüm, iliklemeler ve taslaklar. Beni sözlerimle tutun… Lütfen. Çıkış tarihim resmiyet kazanacak, 50 kendi Lp’sini çıkardıktan
sonra. Em, 50, Ca$his Shady tarafında. Ve biliyorsunuz, Dre ve Bishop bizim Aftermath yanımız…

EMINEMTURKIYE.COM;
-Albümün ilk resmi single’ı hangisi olacak ve kimin prodüktörlüğünde olacak?
CA$HIS;
-Bu bilgiyi sızdıramam, henüz. İşin protokolünün hakkı. Hayranlara sürpriz yapmaya çalışarak hareket ediyoruz… ama bu esas kayıt!

EMINEMTURKIYE.COM;
-Kariyerindeki en önemli şey nedir?
CA$HIS;
-Saygı… çünkü ne zaman para azalırsa o zaman hiçbir şey yolunda gitmiyor… eğer mikrofonda saygınlık edinirseniz… herşey tamam olacaktır… bana inanın… aynı türdeki sanatçıların saygısını edindim. En önemlisi,
kariyerimdeki hayranlarım. Bunu kalbimde milyonlarca kez yaşadım… lol (gülüyor)

EMINEMTURKIYE.COM;
-Hiç, yapmak isteyip de yapamadığın bir şey oldu mu?
CA$HIS;
-Bu kelime sözlüğümde yoktur. Bunlar belli şeyler, yapmak için yeterim… Platinium’lu Solo albümümün çıkışı gibi. Çoktan bir klasik Ep oldu…

EMINEMTURKIYE.COM;
-Korktuğun birşey var mıdır?
CA$HIS;
-Hiçbir şeyden korkmam, ama Tanrı’ya arkamı dönmek. Olabildiğince onun sözünde dururum… Benim için gerçek olanın gerisinde kalacağım, G olan. Herşey kontrolümde…

EMINEMTURKIYE.COM;
-Rap, hayatında hiç değişiklik yaptı mı?
CA$HIS;
-Evet, gerçekten… benim yetişip gelişmemi sağlıyor… ve olgunlaştırıyor. Sokak kuralları buna izin vermez. Bu yüzden Ramone ve Ca$his kafalarını çok vurdu, geliri yüksek bir oranı ve hızla gelmesini sağlayacak şeyi

yapması için anlaştık… Çok kıskançlık var ve bu endüstride saygınlıktan korkulur. Bu yüzden öğrendim ki insanları yüzünün değerine göre seçmemeli…

EMINEMTURKIYE.COM;
-Seni büyük pahalı arabalarla görüyoruz, kendi arabanı kendin mi kullanmayı tercih edersin, şoför mü?
CA$HIS;
-Kendim kullanmayı severim! Başka insanların sürüş stillerine gerçekten güvenmiyorum. Eminim ki, bizi oraya güvenli bir şekilde götürürüm. Her neyse, neden uçuş yolu var, bilirsiniz.

EMINEMTURKIYE.COM;
-Söz yazarken neler sana ilham verir? Seni etkisi altına alan nedir?
CA$HIS;
-Hayatım, ve kelimelerle müthiş ilişkisi olan farklı yönetimlerden aldığım beatlere yaratıcı meydan okumamdan kaynaklanıyor… Kush’ın etkisi altında oluyorum… her zaman…

EMINEMTURKIYE.COM;
-Hiphop’ın yanında, sana ilham veren başka müzik türü var mı?
CA$HIS;
-R and B ve eski Rock şeyleri.. uğraşmayı, mücadele etmeyi severim, acıyı, açıklığı, ve bütün bunları kutlamasını…

EMINEMTURKIYE.COM;
-Bobby Creek’in Shady Records’dan ayrılması konusunda ne düşünüyorsun?
CA$HIS;
-Onun için iyi oldu… Kendi adamı olmak istiyordu ve burada kendi pozunun sınırlandığını düşünüyordu. diğer seçenekleri takip etmeyi seçti, kendini daha yararlı hissediyordur… buna saygı duyuyorum… ama, ben hiçbir
yere gitmiyorum dostum… lol (gülüyor)… Benim yolum doğru, her zaman olduğu gibi… Bu SHADY!!!!!!!

EMINEMTURKIYE.COM;
-Dr. Dre’in Detox’ında feat’in olacak mı?
CA$HIS;
-Kim bilir… o albüm için yazdım… iyi bir bakış olacak. ama, ben tamamen The Art of Dyen’a odaklandım… yeni klasik olan… ve hiçbir albüme karşı koymadım… eski ya da yeni… ama hepimiz biliyoruz ki Dre bir klasik
yapacak, bu yüzden acaba var mıyım, yok muyum… Bu hâlâ ekibe yardım eder… Saygılar

EMINEMTURKIYE.COM;
-Senin albümünde ya da Relapse2′de Eminem’le düetin olacak mı?
CA$HIS;
-Kesinlikle, benim Lp’mde… Daha önce de dediğim gibi, ben kesinlikle R2′deyim… Bu çılgınca…

EMINEMTURKIYE.COM;
-Eminem ve Dre’le stüdyoda çalışmak nasıl bir duygu, çalıştığın diğer prodüktörlerden farkı var mı?
CA$HIS;
-Hayran tarafına geçiş olsun… Rikanatti’yle laboratuvarda olmak gibi… Şarkıları istediğim sıraya koymakta özgürüm ve hepimiz çok eğleniyoruz onlarla…

EMINEMTURKIYE.COM;
-Türkiye’ye konser ya da başka bir şey için gelmeyi düşünüyor musun? Açıkçası bekliyoruz. Sence ne zaman gelirsin, eğer düşünüyorsan?
CA$HIS;
-Evet, bir dakikalık yolculuk sorunlarım olmuştu, 3 ayrı hukuksal durum sebebiyle, artı mahkumiyet… ama şimdi temizim. Ocak gibi Türkiye’de olabilirim, daha sonra Japonya’ya geçeceğim… Türkiye’deki hayranlarımdan
çok şey duydum, ve siz beylere bir performans şaheseri vermek için bekleyemem…

EMINEMTURKIYE.COM;
-Eminem’in turuna katılacak mısın? Eğer istanbul’a gelirseniz, orası ağzına kadar dolu olacaktır adamım!
CA$HIS;
-Patron gittiğinde, The Capo gider… Çok büyük ihtimalle ben orda olacağım… İstanbul’dan haykıracağım…

EMINEMTURKIYE.COM;
-Gelecek projelerin neler?
CA$HIS;
-Euthanasia serisi online sokak projelerinden, Ekim’de çıkıyor… Aynı zamanda, 2. Ep’im, Countyhound 2, ve 2. Lp’im, başlıklı, The Life Of Ramone Johnson…

EMINEMTURKIYE.COM;
-İlk amatör kaydın neydi? Elde etme şansımız var mı?
CA$HIS;
-”Starz and Stripez”… emin olun. Cuervo’ya başvurun size imzalı bir kopyasını gönderecektir.
(Elimize ulaştığı zaman sizlerle paylaşacağız EMINEMTURKIYE.COM)

EMINEMTURKIYE.COM;
-Hayranlarına söylemek istediğin son bi’ sözün var mı?
CA$HIS;
-Hepinizi seviyorum, Sonunda yasal hayatımı kontrol altına alıyorum… Benimle olduğunuz için teşekkürler, Yeni veya uzun süreli hayranlarıma… Gösterinin tadını çıkarın… Biz kazandık…

EMINEMTURKIYE.COM;
-Ropörtaj teklifimizi kabul ettiğiniz ve sorularımıza zaman ayırdığınız için çok teşekkürLer!
CA$HIS;
-Teşekkürler bro… Shady

Kaynak:www.eminemturkiye.com

4ever Shady Records 4ever King Mathers 4ever Shady Capo Ca$his!
Eminem & Shady Records Turkey Fan Site
www.eminemturkiye.com
info@eminemturkiye.com

Bu röportaj Eminem Turkey Ceo’su Mustafa Akülker aka MR KILLER tarafından düzenlenmiştir.
Çeviri Eminem Turkey yazarı Emre Gürler aka Pan J tarafından yapılmıştır.
Alt 09-06-2009, 04:08 PM
rapper_kerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
rapper_kerim rapper_kerim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator

rapper_kerim - MSN üzeri Mesaj gönder

Ya mükemmel bi röportaj oldu gerçekten,tekrar teşekkürler Eminemtürkiye...
Alt 09-06-2009, 05:06 PM
murderersatan murderersatan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Banned

murderersatan - MSN üzeri Mesaj gönder

Güzel Güzel
Alt 09-07-2009, 03:03 PM
MR KILLER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MR KILLER MR KILLER isimli Üye şimdilik offline konumundadır
CEO

Devamı gelicek süpriz isimlerle görüşmelerim devam ediyo... Takipte kalın

Alt 09-08-2009, 05:11 PM
rapper_kerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
rapper_kerim rapper_kerim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator

rapper_kerim - MSN üzeri Mesaj gönder

Seviniriz acaba sırada kimler var?
Alt 09-10-2009, 11:08 AM
ilke ft. eminem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ilke ft. eminem ilke ft. eminem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator

ilke ft. eminem - MSN üzeri Mesaj gönder

harika!
emeği geçen herkese teşekkürler..
takipteyiz aynen ,)
Alt 12-15-2009, 06:43 PM
chest01 chest01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Üye

süper teşekkürler röpörtaj için.
Alt 03-07-2010, 04:29 PM
Kanserojen Kanserojen isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Üye

Teşekkürler.
Alt 08-09-2010, 08:32 PM
Souness Souness isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Üye

Keşke yarışmayla ilgilide bişeyler sorsaydınız..
Alt 08-10-2010, 07:48 PM
Impolite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Impolite Impolite isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Owner - General Administrator

Alıntı:
Souness Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Keşke yarışmayla ilgilide bişeyler sorsaydınız..
Keşke konunun ne zaman açıldığına baksaydın.

Etiketler
a$his, cashis interview, eminem turkey, röportaj, shady capo, shady records

Seçenekler
Stil