03-05-2010, 05:11 PM
|
 |
Administrator
|
|
|
|
50 Cent; Tony Yayo & Lloyd Banks'in Albümlerini Kendi Yayınlıyor

Artık 50 cent, Interscope Records’la hala anlaşması bulunan tek G-Unit üyesi (Önceki haberlerimizde belirttiğimiz gibi Tony Yayo ve Lloyd Banks plak şirketinden ayrıldı) ve ikilinin solo albümlerini kendi bütçesiyle bağımsız bir şekilde çıkartmayı planlıyor. Yazın çıkacak albümler , Interscope’tan ayrılmalarından beri iki G-Unit üyesinin ilk çalışmaları olacak.
Yayo, yapılan son ropörtajda ‘’Herkes biliyor ki ben ve [Lloyd] Banks artık Interscope’ta değiliz.’’ diye açıkladı. ‘’Artık büyük bir yere bağlı değiliz. Ben ve Banks, 50 Cent’in bize sağladığı anlaşmayla yazın bağımsız olarak iki albüm çıkarıyoruz. Bir bürokrasim olmadığını bilmek güzel. Eğer Interscope’la anlaşma yapmış olsaydım ilerde de anlaşma yapmam gerekirdi ve şirket anlaşmayı bitirmek zorunda kalırdı.Artık istediğimi yapabilirim. Yeni kişilerle çalışmak heyecan verici. Klip çekenlerin bazıları çocuk yaşta. Bu yeni bir enerji. Tüm plak şirketlerinin yeni enerjiye, birilerinin canına okumaya hazır insanlara ihtiyaçları var.
Not: Buna rağmen Interscope, Tony Yayo ve Lloyd Banks’e resmi site yaparak hala saygı ve kibarlık gösteriyormuş gibi gözüküyor.Fakat iş Young Buck’a gelince o kadar kibar değiller. Young Buck’ın eski resmi sitesine bir bakın:
young-buck.com
Kaynak: www.hiphopme.com